Προφυλακιστέος 27χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού για το μακελειό της Νέας Φιλαδέλφειας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού ο οποίος είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Νέα Φιλαδέλφεια στο οποίο χθες πραγματοποιήθηκε καταδρομική επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ.

Κατά την απολογία του ο 27χρονος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια και ότι βρέθηκε στην περιοχή μαζί με την αρραβωνιαστικιά και το συνέταιρό του στο νέο επαγγελματικό του εγχείρημα.

«Ουδεμία σχέση έχω με όσα συνέβησαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μεταξύ των εγκληματιών Κροατών, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα, για να σκοτώσουν και να καταστρέψουν περιουσίες, και των κακοποιών οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν φονικό ραντεβού με τους εγκληματίες Κροάτες και ήταν ομοίως ένοπλοι με μαχαίρια, σιδηρολοστούς, ξύλινα ρόπαλα και άλλα επικίνδυνα όπλα, όπως προκύπτει από τα βίντεο, τα οποία κατέσχεσε και εισήγαγε στη δικογραφία η ΕΛΑΣ. Την επίμαχη μέρα κατά τις απογευματινές ώρες επισκέφτηκα το κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου και τον εν δυνάμει συνέταιρο στο νέο επαγγελματικό μας εγχείρημα, με σκοπό να εποπτεύσουν τις εγκαταστάσεις της εν λόγω επιχείρησης και στη συνέχεια συναντήθηκα με έναν γνωστό μου στην οικία του στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, για τον έλεγχο της κατάστασης της μοτοσικλέτας που διέθετε προς πώληση και είχα εκδηλώσει από πλευράς μου ενδιαφέρον αγοράς».

Και αυτός υποστηρίζει πως πήγε στο σημείο γιατί άκουσε κρότους και πήγε να δει τι συμβαίνει. «…αποχώρησα φοβούμενος για τη σωματική μου ακεραιότητα, και κατευθύνθηκα στον σταθμό του Περισσού κινούμενος επί της οδού Παπαναστασίου και εκείνη τη στιγμή συνέπεσε να μετακινούνται προς τα εκεί… βρέθηκα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή!» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος επίσης ελεγχόμενος για τη δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι την υπεράσπιση του 27χρονου έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.