Που και για πόσο θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο κέντρο εκπαίδευσης Αυλώνα θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία των 20 ημερών στον Στρατό Ξηράς που του αναλογεί, σύμφωνα με τον ναύαρχος ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά το 20ήμερο της βασικής εκπαίδευσης, δικαιούται να εξαγοράσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής θητείας του.

Η αναβολή του έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και, εφόσον βρίσκεται στην Ελλάδα, θα παρουσιαστεί κανονικά, όπως όλοι οι εξ αναβολής στρατεύσιμοι, στο στρατόπεδο του Αυλώνα που εκτός από Κέντρο των Τεθωρακισμένων είναι και Κέντρο όπου παρουσιάζονται για τη βασική εκπαίδευση οπλίτες του Στρατού Ξηράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο διάστημα της ολιγοήμερης θητείας δεν μπορεί να πάρει άδεια από το στρατόπεδο, αλλά μόνο να δεχθεί επισκέψεις συγγενικών του προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Έλληνες του εξωτερικού, εφόσον έχουν περάσει τα 35 χρόνια ηλικίας, δικαιούνται να υπηρετήσουν 3 μήνες συνολικά στον Ελληνικό Στρατό, με ένα 20ήμερο εκπαίδευσης, και να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους. Ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «επειδή μπαίνουν κι άλλα ζητήματα, γι’ αυτό λέμε ότι μπορεί να χρειαστεί μία με δύο μέρες διαφοροποίησης. Θα παρουσιαστεί και θα καταταχθεί στον Στρατό Ξηράς, είναι κάτι που προβλέπεται».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...