Πολλά προβλήματα «κουβαλά» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο 2024

Οι προκλήσεις και τα θέματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του έτους 2024.

Η έναρξη του 2024 γίνεται με πολλά προβλήματα από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς υπάρχουν ζητήματα εδώ και καιρό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα οποία έχει αποδειχθεί ανίκανη να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Αυτά θα φέρει η κυβέρνηση τους πρώτους μήνες του 2024

Αυτά περιλαμβάνουν:

  1. Ακρίβεια και Πληθωρισμός: Η αυξημένη τιμή ενέργειας, οι διαρκείς αυξήσεις στις τιμές καταναλωτικών αγαθών και ο φόβος για νέα αυξητικά κύματα στον πληθωρισμό αποτελούν προκλήσεις για την κυβέρνηση.
  2. Ασφάλεια: Οι επιθέσεις χούλιγκαν, η εγκληματικότητα και οι ανησυχίες για την αύξηση των ατυχημάτων κυκλοφορίας δημιουργούν ανησυχία στους πολίτες και αποτελούν πρόκληση για την κυβέρνηση.
  3. Καθημερινότητα: Τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, οι προκλήσεις στη δημόσια διοίκηση, και οι μεταρρυθμίσεις σε διάφορους τομείς αντιμετωπίζονται ως καθημερινά θέματα που επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών.
  4. Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προκλήσεις σχετικά με το ζήτημα του γάμου για ζευγάρια ίδιου φύλου, καθώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις εντός της ΝΔ.
  5. Μεταρρυθμίσεις: Οι μεταρρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως της εκπαίδευσης και της υγείας, αποτελούν πρόκληση, ενώ η κυβέρνηση επενδύει στον μεταρρυθμιστικό της προγραμματισμό.

Οι αποφάσεις και οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς επηρεάζουν ραγδαία τη δημοτικότητα της κυβέρνησης καθώς πλησιάζουν οι ευρωεκλογές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...