Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση της Metron Analysis στο Mega Channel επιβεβαιώνει πλήρως το Periodista.gr για το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

  Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εδώ στο Periodista.gr αποκαλύψαμε τι αναφέρουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται περίπου στο 19% (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Η πηγή μας ήταν απόλυτη, ότι σε λίγο καιρό οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα παρουσίαζαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ποσοστό. 

  Σήμερα λοιπόν ήρθε η Metron Analysis για να μας επιβεβαιώσει πλήρως. Να σημειώσουμε πως το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα έγινε η αφορμή για να μας επιτεθούν “γνωστά – άγνωστα” τρολ, τα οποία μεταφέρουν δεξιά κι αριστερά μια εσφαλμένη αντίληψη και εικόνα γύρω από τις δημοσκοπήσεις. Αυτή την εικόνα μεταφέρουν δυστυχώς κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να έχουν πάρει το μάθημά τους από τις εκλογές του 2019. Η παραπληροφόρηση ωστόσο λειτουργεί σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ που περιορίζεται σε διαρκή καταγγελία των δημοσκοπήσεων – έστω και αν δεν είναι έντονη, όπως στο παρελθόν – με αποτέλεσμα να μην γίνονται οι απαραίτητες διορθώτικές κινήσεις στο πεδίο της χάραξης και υλοποίησης της αντιπολιτευτικής στρατηγικής. 

  Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια, έστω και αν δεν αρέσει. 

  Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ