Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Φοβική» η εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

  Σημειολογικά, αλλά και πολιτικά, έχει το ενδιαφέρον του: Ο Νίκος Ανδρουλάκης όρισε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζιο να εκπροσωπήσει το Κίνημα Αλλαγής και να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του στο Συνέδριο του κόμματος.

  Ούτε τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μιχάλη Κατρίνη, ούτε (ως η παράδοση επιβάλλει) τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ούτε τον Κώστα Σκανδαλίδη, ούτε έναν από τους πλέον στενούς του συνεργάτες, όπως πχ είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

  Η διαπίστωση δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του Δημήτρη Μάντζιου, που δείχνει να εξελίσσεται σε μια σημαντική μονάδα δια τη Χαριλάου Τρικούπη. Έχει να κάνει με τη θεσμική υποβάθμιση της παρουσίας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γεγονός που εκτός από ότι αποτελεί ένα μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη πως δεν θα υποκύψει στα (υπαρκτά) διλήμματα περί κυβερνητικών συνεργασιών, δείχνει και μια «φοβικότητα» της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι σε ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλοντης χώρας και μια περιχαράκωση στα δικά της όρια.

  Να υπενθυμίσουμε πως ιστορικά το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούνταν στα Συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γραμματέα του, ενώ έχει μείνει στην ιστορία που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης το 1996 είχε παραστεί ο ίδιος και είχε μιλήσει στο Συνέδριο του Συνασπισμού.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ