Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Όργιο φημών θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό: Συναντούσε ο Κουκάκης στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη; – Η υπόθεση των «παρακολουθήσεων» και η συνάντηση με Τσίπρα και...

Periodista Δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση (θα το δει κανείς μόνο σε κάποια αντιπολιτευόμενα ελληνικά ΜΜΕ), αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο το θέμα των...
More

  Latest Posts

  Τι θα δείχνουν οι φανερές (και κρυφές) δημοσκοπήσεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες

  Λάθος του Μητσοτάκη να ανεβάσει το σποτ για τα Rafale με το λογότυπο της ΝΔ.

  Προφανώς λάθος και προκάλεσε αντιδράσεις και επικρίσεις. Δεν το ήξερε ότι θα προκληθούν; Προφανώς και το ήξερε και γι’ αυτό το ανέβασε!

  Και αποκαλύπτει το topontiki.gr:

  Το μήνυμα ήταν προς το σκληρό κομμάτι του κόμματος που… λοξοκοιτάζει πιο δεξιά και θέλησε να του στείλει σήμα του τύπου, «εμείς είμαστε η πατριωτική παράταξη και το κάνουμε πράξη, κλπ, κλπ.».

  Σου λέει, πότε θα το κάνω; Όταν είναι προεκλογική περίοδος; Με αυτά και με άλλα, φαίνεται ότι είμαστε ήδη σε προεκλογική χρονιά.

  Τα… άλλα, είναι και οι δημοσκοπήσεις. Μαθαίνω ότι φανερές (και κρυφές) που θα βγουν αυτές τις μέρες δείχνουν το ΚΙΝΑΛ με πολύ ψηλά ποσοστά.

  Τόσο ψηλά, που κατά την γνώμη μου -και την εμπειρία μου, αν μου επιτρέπετε- αντί να τον ικανοποιούν θα έπρεπε να τον ανησυχούν. Γιατί, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, πρέπει να τα κρατήσεις στην κάλπη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ