Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σφοδρή επίθεση Τσίπρα μέσω Καρτερού στον Χατζηνικολάου – Το διαδικτυακό λιντσάρισμα φανατικού ΣΥΡΙΖαίου δημοσιογράφου

  Διαβάστε τι γράφει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, στο avgi.gr:

  Το εθνικό είναι πάνω από το κομματικό, νουθετεί ο κήνσορας της δημοσιογραφίας και προσφάτως και του έθνους Νίκος Χατζηνικολάου τον δημοσιογράφο της Αυγής και του Κόκκινου Νίκο Σβέρκο.

  Παρατήρηση πρώτη: Να φορτώνεις όπως οι στρατοδίκες άλλων εποχών το “κομματικό” στους άλλους και να απονέμεις το “εθνικό” στον εαυτό σου, είναι παλιά, αιμοβόρα, διχαστική και επικίνδυνη συνταγή. Κάθε φορά που η εθνικοφροσύνη στη χώρα κρατούσε για τον εαυτό της το έθνος και φόρτωνε σε άλλους διάφορα κομματικά, ύποπτα και αντεθνικά, δεινά ακολουθούσαν για τη δημοκρατία και την Ελλάδα. Το διαδικτυακό  λιντσάρισμα του Σβέρκου, υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας, που ακολούθησε το εθνικό σάλπισμα του Χατζηνικολάου, βεβαιώνει του λόγου το ασφαλές.  

  Παρατήρηση δεύτερη: Τον Χατζηνικολάου δεν τον είδαμε να ξεχωρίζει με τέτοια αυστηρότητα το έθνος από το κόμμα, όταν οι ντουλαμάδες και οι σάρισες, με την χορηγία της ΝΔ και του Μητσοτάκη, οργίαζαν εναντίον μιας εθνικής συμφωνίας που τώρα τιμούν. Το κομματικό όπως φαίνεται, αν είναι το σωστό κομματικό, μπορεί και να είναι πάνω από το εθνικό.  

  Παρατήρηση τρίτη: Αφού ο Χατζηνικολάου αναγνωρίζει στον εαυτό του το δικαίωμα να μας ενημερώνει ότι το εθνικό είναι πάνω από το κομματικό, δεν έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να τον ενημερώσουμε, ότι το εθνικό είναι πάνω από το επιχειρηματικό; Έτσι γενικά και χωρίς αστερίσκους.

  Παρατήρηση τέταρτη: Η υποψία ότι ο Μηταράκης αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο, με κίνητρα προεκλογικά, προσωπικής προβολής, αμιγώς κομματικά, δεν πέρασε προφανώς από το μυαλό του Χατζηνικολάου. Για τον έγκριτο δημοσιογράφο, δηλαδή, η εθνική αφοσίωση του Μηταράκη είναι υπεράνω υποψίας, ενώ ο κάθε Σβέρκος δέον όπως παρακολουθείται ανελλιπώς, όπως έλεγε  η Ασφάλεια.   

  Και μια απορία: Ο Οικονόμου, που έσπευσε να αξιοποιήσει αυθωρεί και παραχρήμα την επίθεση στον Σβέρκο για να αμφισβητήσει τις εθνικές προθέσεις του Τσίπρα, ακολουθεί τη γραμμή Χατζηνικολάου; Ή ο Χατζηνικολάου εμπνέεται από την εθνική γραμμή της κυβέρνησης, που κρύβει τελευταία τα πάντα -τις υποκλοπές, την κακοποίηση του κράτους δικαίου, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τις αγριότητες στο Αιγαίο και παρεμπιπτόντως και την αλήθεια- κάτω από το  χαλί του έθνους και πίσω το φερετζέ της τουρκικής προπαγάνδας; 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ