Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ούτε τα προσχήματα: Δεν κρύβει την λατρεία της για τον Δένδια ιστοσελίδα που στηρίζει Τσίπρα – Έρχονται αποκαλύψεις για τη συμμαχία και το παρασκήνιο της ντροπής

  Έχουμε γράψει πολλά εδώ και καιρό για την προσέγγιση που έχει σημειωθεί ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον αρχιδελφίνο της ΝΔ, Νίκο Δένδια. Μάλιστα γράψαμε σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο και τις προηγούμενες ημέρες (Δείτε ΕΔΩ) Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις διότι κάποιοι κοροϊδεύουν με άσχημο και προκλητικό τρόπο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και το δημοκρατικό σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

  Οι αναγνώστες πρέπει να εστιάσουν στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την πολιτική κατάσταση η ιστοσελίδα ieidiseis.gr, η οποία, όπως έχουμε γράψει στηρίζει παραδόξως τόσο τον Τσίπρα, όσο και τον Δένδια.

  Μετά τους τραγικούς του χειρισμούς στο θέμα της Λιβύης και την γενικότερη “εξαφάνισή του” ο Νίκος Δένδιας έχει αρχίσει και χάνει. Οι γνωρίζοντες λένε ότι δεν θα έχει καμία τύχη στην κούρσα της διαδοχής.

  Η πραγματικότητα αυτή έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία σε διαπλεκόμενα συστήματα που σύντομα θα αποκαλυφθούν για το ρόλο και τις επιδιώξεις τους. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό στο δρόμο για τις εκλογές και σίγουρα δεν θα επιτραπεί κάποιοι να υλοποιούν προσωπικές στρατηγικές στις πλάτες της δημοκρατικής παράταξης.

  Σε αυτό το πλαίσιο το άγχος της ιστοσελίδας iediseis.gr βιάζεται να χαρακτηρίσει τον Δένδια “ισχυρό παίκτη” για τη διαδοχή στη ΝΔ, αλλά και να τον προστατέψει καθώς είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για το πρόσωπό του, τόσο σε επίπεδο ΝΔ, όσο και επιχειρηματικής ζωής.

  Δείτε τώρα τι γράφει το δήθεν “τσιπρικό” ieidiseis.gr και μείνετε συντονισμένοι για συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο επόμενο χρονικό διάστημα:

  Μπορεί στο ενδονεοδημοκρατικό παρασκήνιο η βασική αγωνία όλων να περιστρέφεται γύρω από τον χρόνο και κυρίως από τις συνθήκες των εκλογών, αλλά η συζήτηση για το μέλλον της παράταξης έχει ανοίξει και οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά!

  Προ ολίγων ημερών, μία παρέα γαλάζιων βουλευτών, σε γνωστό στέκι του κέντρου, βάλθηκε να προβλέψει τα μελλούμενα.

  Σε συμπεράσματα, δεν κατέληξε. Συμφώνησε όμως, ότι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση στο παζλ των μελλοντικών «παικτών» είναι αυτή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος δεν κάνει απολύτως καμία κίνηση που θα σηματοδοτούσε τη μελλοντική του πρόθεση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, αν και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ούτε κομματικά οργανώνεται, πέραν της αυτονόητης οργάνωσης για την επανεκλογή του ως βουλευτής, ούτε καμία άλλη κίνηση που να μαρτυρά τις μελλοντικές του προθέσεις.

  Μπορεί η στάση αυτή να είναι απόρροια της καθαρότητας με την οποία έχει επιλέξει να πολιτεύεται, όπως έλεγαν.

  Να μη θέλει, δηλαδή, ν αρχίσει από τώρα να κινείται, δίνοντας την εντύπωση ότι υποσκάπτει την προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να επανεκλεγεί πρωθυπουργός. Μπορεί και όχι. Θα δείξει…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ