Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ξέσπασε η οργή του κόσμου κατά Πέτσα στην Πάτρα (vids)

  Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

  Σύμφωνα με το thebest.gr, έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το Δημαρχείο, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι γιουχάισαν τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ ακούγονταν φωνές “ανοίξτε μας”, από το πλήθος. Επιπλέον κάποιος φαίνεται να πετά κάτι προς το αμάξι του υφυπουργού.

  Ο Στέλιος Πέτσας κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο όπου υπάρχει ήδη συγκεντρωμένο πλήθος για δεύτερο γύρο διαμαρτυρίας.

  Πελετίδης: Να θωρακιστεί υγειονομικά η πόλη και να ανοίξουν τα καταστήματα

  Ενημερώνοντας τον συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το Δημαρχείο, ο κ. Πελετίδης ανέφερε πως ζήτησε από τον Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα καταστήματα.

  Στάθηκε όμως και στην σημασία που έχει το να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης της μετάδοσης, καθώς όπως δεν είναι τα καταστήματα που προκαλούν την έξαρση. Γι αυτά τόνισε πως θα πρέπει να ανοίξουν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ