Ξέσπασε η οργή του κόσμου κατά Πέτσα στην Πάτρα (vids)

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το Δημαρχείο, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι γιουχάισαν τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ ακούγονταν φωνές “ανοίξτε μας”, από το πλήθος. Επιπλέον κάποιος φαίνεται να πετά κάτι προς το αμάξι του υφυπουργού.

Ο Στέλιος Πέτσας κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο όπου υπάρχει ήδη συγκεντρωμένο πλήθος για δεύτερο γύρο διαμαρτυρίας.

Πελετίδης: Να θωρακιστεί υγειονομικά η πόλη και να ανοίξουν τα καταστήματα

Ενημερώνοντας τον συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το Δημαρχείο, ο κ. Πελετίδης ανέφερε πως ζήτησε από τον Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα καταστήματα.

Στάθηκε όμως και στην σημασία που έχει το να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης της μετάδοσης, καθώς όπως δεν είναι τα καταστήματα που προκαλούν την έξαρση. Γι αυτά τόνισε πως θα πρέπει να ανοίξουν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...