Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Μπάχαλο και στο fuel pass από την… επιτελική κυβέρνηση

  Ακόμα και στην σχετικά απλή αυτή εφαρμογή η κυβέρνηση κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο, καθώς άλλη ημερομηνία αναφέρεται στην σχετική ΚΥΑ και άλλη στο σάιτ.

  Το πρόβλημα εντοπίστηκε από πολίτες που το ΑΦΜ τους λήγει σε 4 και 5, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα έκαναν αίτηση την Πέμπτη 28 Απριλίου. Παρόλα αυτά χθες δεν μπορούσαν να κάνουν γιατί το σάιτ της κυβέρνησης τους έλεγε ότι… «για σήμερα 28/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6, 7».

  Όλο αυτό δημιούργησε έναν πανικό σε αρκετούς πολίτες, καθώς φοβήθηκαν ότι έχασαν τελείως το επίδομα βενζίνης.

  Αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δει ότι μερικά σάιτ γράφουν ότι την Πέμπτη μπορούσαν να κάνουν αίτηση όσοι έχουν ΑΜΦ που τελειώνει σε 4 και 5, ενώ άλλα γράφουν ότι μπορούν να κάνουν όσοι τελειώνει σε 6 και 7. Ένα πραγματικό μπάχαλο δηλαδή!

  Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι κανείς δεν ενημέρωσε σχετικά τους πολίτες.

  Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, οι ημερομηνίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα, διαφέρουν με αυτές που αναφέρει η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ:

  «Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας περιγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και σύμφωνα με την οποία οι αιτήσεις των δικαιούχων στην ειδική εφαρμογή γίνονται τμηματικά ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του ΑΦΜ τους, ως εξής:

  26.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 0 και 1
  27.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 2 και 3
  28.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5
  29.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 6 και 7
  30.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8 και 9
  Από την 1/5/2022 και εξής, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων» αναφέρει η ΚΥΑ.

  Ωστόσο οι ημερομηνίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα είναι άλλες.

  «Στις 28/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6, 7.
  Στις 29/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 8, 9.
  Από 30/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν όλοι πολίτες ασχέτως με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους»

  Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε βέβαια για να καθησυχάσουμε και τους πολίτες που έχασαν την προθεσμία είναι ότι από 30 Απριλίου η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλα τα ΑΦΜ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ