Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Η κυβέρνηση προχωρά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (vid)

  Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλήξει στο να προχωρήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού και οι ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

  Η Αριστοτελία Πελώνη δεν ξεκαθάρισε για ποιες κατηγορίες εργαζομένων θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και εάν θα συμπεριλαμβάνονται και άλλες κατηγορίες εκτός από υγειονομικούς και εργαζομένους σε χώρους φροντίδας ηλικιωμένων.

  Επιπλέον, απέφυγε να απαντήσει εάν θα συμπεριληφθούν στην υποχρεωτικότητα οι ιερείς ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός για εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς.

  Να σημειωθεί ότι όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες για να μην υπάρξει νομικό θέμα ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού μπορεί να γίνει υποχρεωτικός όταν τα εμβόλια πάρουν κανονική άδεια κυκλοφορίας. Όλες οι εταιρείες έχουν υποβάλει αίτηση και αναμένεται η έγκρισή τους.

  Μέχρι σήμερα η ΕΕ έχει δώσει άδεια υπό όρους και οι ΗΠΑ άδεια έκτακτης ανάγκης, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται η συγκατάθεση του πολίτη προκειμένου να εμβολιαστεί.

  Όσον αφορά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τις 15 Ιουλίου με την επιλογή αμιγών και μεικτών εσωτερικών χώρων στην εστίαση και την ψυχαγωγία, είναι υπό αίρεση λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων και οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ