Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επικίνδυνος, προκλητικός και ντίλερ συμφερόντων: 5 εξοργιστικές ατάκες του Μητσοτάκη για τις φωτιές (vids)

  Όσοι άκουγαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή να μιλά για τις καταστροφικές πυρκαγιές πιθανότατα έμειναν να ακούν σοκαρισμένοι τον πρωθυπουργό του ενάμισι εκατομμυρίου καμμένων στρεμμάτων, να ισχυρίζεται ουσιαστικά ότι η κυβέρνησή του και οι υπηρεσίες του τα πήγαν εξαιρετικά.

  Καμία αυτοκριτική, ούτε φράση για την ολιγωρία των αρχών, για τις χιλιάδες καταγγελίες των πολιτών που είδαν περιουσίες και δάση να γίνονται στάχτη.

  Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε ευκαιρία να εμφανιστεί για ακόμα μια φορά προκλητικός και σαν έτοιμος από καιρό να κάνει μπίζνες πάνω στα καμένα.

  1. Είπε ότι πέτυχε σε όλους τους στόχους! Σαν να μην είδε σπίτια καμένα, καλλιέργειες κατεστραμμένες, ζώα απανθρακωμένα, δάσος να γίνονται κάρβουνο.
  2. Απαξίωσε προκλητικά τους πυρόπληκτους, λέγοντας ότι κάθε κάτοικος θέλει και ένα ελικόπτερο πάνω από το σπίτι του!
  3. Προανήγγειλε νέες δουλειές για τις ασφαλιστικές εταιρίες, ενώ ο ίδιος και οι υπηρεσίες του απέτυχαν να προστατεύσουν τις περιουσίες των πολιτών. Είπε ότι «στο μέλλον πρέπει να μας απασχολήσει η ασφάλιση συνολικά της ακίνητης περιουσίας έναντι των φυσικών καταστροφών»
  4. Αποθέωσε τις εκκενώσεις, που αποδείχτηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις καταστροφικές για τον φυσικό πλούτο και το κεφάλαιο ολόκληρων περιοχών. Μάλιστα είπε ότι «η κουλτούρα των εκκενώσεων είναι παρακαταθήκη για τη χώρα». Υπονοώντας, δε, την τραγωδία στο Μάτι είπε προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «θα περίμενα τουλάχιστον σε αυτό το σημείο να μην ασκείτε κριτική».
  5. Ανέσυρε μνήμες από την ταραγμένη δεκαετία της μετεμφυλιακής Ελλάδας, ειρωνευόμενος όσους αποστρέφονται τον θεσμό της βασιλείας και τα άτομα που κατείχαν το συγκεκριμένα αξίωμα. Αναφέρθηκε στα «βασιλικά κτήματα» προσθέτοντας με γελάκι προς την Αριστερά πως «ορισμένοι ενοχλούνται από αυτήν την ορολογία».
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ