Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αυτές είναι οι δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών: Τι (δεν) έκανε ο Τσίπρας για να μειώσει περισσότερο τη διαφορά – Σοκάρουν τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  Κατά 95% η ακρίβεια επηρεάζει την απόφαση του μέσου Έλληνα πολίτη και κατά 85% η ευρύτερη οικονομική κρίση. Πολύ χαμηλά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τις «παρακολουθήσεις»!

  Διαβάστε το δημοσίευμα του radar.gr που ακολουθεί:

  Μαθαίνω ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, βάσει «μυστικών» δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργήσει ξένες πρεσβείες και διεθνή κέντρα αποφάσεων, στις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη, η απόσταση που χωρίζει το πρώτο με το δεύτερο κόμμα στην πρόθεση ψήφου έχει περιορισθεί στις 6 με 7 ποσοστιαίες μονάδες!

  Έγκυροι κύκλοι με βαθιά γνώση του παρασκηνίου και με άμεση πρόσβαση σε διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει των σχετικών ευρημάτων, η ΝΔ φέρεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 30% -31% στην πρόθεση ψήφου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό της τάξης του 24%-25%!

  Λένε μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι, ότι η διαφορά αυτή θα μπορούσε να είχε μειωθεί περαιτέρω, αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμφάνιζε ένα αρνητικό πρόσωπο απέναντι στην αγορά και τις επιχειρήσεις, διαμορφώνοντας για το κόμμα του μια παλαιού τύπου αριστερή – κρατική αντίληψη που δεν συνάδει με τα δεδομένα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας και «τρομάζει» επιχειρηματίες και opinion makers!

  Από κει και πέρα, βάσει των ευρημάτων των «κρυφών» και «μυστικών» δημοσκοπήσεων που διενεργούν τα διεθνή κέντρα αποφάσεων, το 95% των ερωτηθέντων φέρεται να συναρτά την ψήφο του με το ζήτημα της ακρίβειας, το 85% επηρεάζεται από την ευρύτερη οικονομική κρίση, ενώ για το θέμα των παρακολουθήσεων, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι πολύ περιορισμένο και συμπυκνώνεται σε ένα στενό πολιτικό πυρήνα και όχι στη μάζα της κοινωνίας!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ