Ποιος πήγε τον γιο του παιδοβιαστή στην Alter Ego του Μαρινάκη και ποιοι ήταν οι «υψηλοί» προστάτες του σε In.gr και ΒΗΜΑ

Ο Καναλάρχης σου

Η υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού έχει πολλές ουρές και πολλά επίπεδα.

Το πανελλήνιο απαιτεί και αναμένει να πληροφορηθεί ποια είναι τα 213 ανθρωπόμορφα τέρατα, οι παιδεραστές που επικοινωνούσαν με τον παιδοβιαστή Μίχο.

Το πανελλήνιο θέλει να πληροφορηθεί αν και ποιοι είναι οι υψηλά ιστάμενοι παιδοβιαστές ή υποψήφιοι παιδοβιαστές. Οι πληροφορίες και οι φήμες κάνουν λόγο για ιερείς, πολιτικούς, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφους και ηθοποιούς.

Μία άλλη παράμετρος της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα είναι η απόλυση του δημοσιογράφου – γιού του παιδοβιαστή Μίχου από την εφημερίδα το ΒΗΜΑ για την οποία τοποθετήθηκε ο ίδιος στα social media και έβγαλε ανακοίνωση η εταιρεία του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη Alter Ego.

Έχουμε τοποθετηθεί και επαναλαμβάνουμε ότι είναι απαράδεκτη η απόλυση με «όρους» οικογενειακής ευθύνης.

Όμως: Στην δημοσιογραφική πιάτσα γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ο γιός του Ηλία Μίχου, ένας νεαρός και άπειρος συντάκτης, δεν βρέθηκε αρχικά στο In.gr επειδή περνούσε τυχαία από έξω. Κάποιος τον πρότεινε, τον πήγε ή τον επέβαλε. Από όσα έχουμε μάθει, ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος είχε υψηλές διασυνδέσεις σε επίπεδο εξουσίας, ως κομματάρχης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είναι άνθρωπος της Εκκλησίας με ισχυρούς δεσμούς με τμήμα του ιερατείου.

Η Alter Ego, ιδιοκτησίας Μαρινάκη, έχει επίσης υψηλές διασυνδέσεις με την κυβερνητική εξουσία, αλλά και το ιερατείο. Στην εταιρεία υπάρχουν πρόσωπα κλειδιά. Το ερώτημα είναι το εξής: Γνώριζαν κάποιοι μέσα από την εταιρεία τον Ηλία Μίχο;

Όπως μαθαίνουμε από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, μιας και τα στόματα στην Συγγρού έχουν αρχίσει να ανοίγουν, ο γιός του Μίχου, όσο εργαζόταν στην Alter Ego, ήταν προστατευόμενος υψηλά ιστάμενου στελέχους του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη. Τελευταία μάλιστα το στέλεχος αυτό – ενώ δεν έχει τέτοιο παρελθόν, μιας και προέρχεται από την Αριστερά – δείχνει τρομακτικό ενδιαφέρον για τα θέματα της Εκκλησίας και συνεργάζεται στενά με… παράγοντα – «ρασοφόρο» χειροτονημένο στο εξωτερικό.

Ο γιος του Ηλία Μίχου, ενώ ήταν αρχικά το παιδί για όλες τις δουλειές βρέθηκε σε μία νύχτα να είναι διπλωματικός συντάκτης στο ΒΗΜΑ. Πρέπει να είχε πολύ… υψηλή προστασία ο νεαρός για να επιτύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κάτι τέτοιο σε μία από τις πλέον ιστορικές εφημερίδες.

Θέτουμε ξανά το ερώτημα: Έχουν κάποιοι στα Media του Μαρινάκη σχέσεις με την οικογένεια που βρίσκεται στο επίκεντρο της ανατριχιαστικής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο; Και αν ναι, πόσο βαθιές είναι αυτές οι σχέσεις; Ποιοι είναι οι συνδετικοί κρίκοι στα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας και στο ιερατείο που συνδέουν τους πρωταγωνιστές;

Μαθαίνουμε ότι στα ΜΜΕ Μαρινάκη υπάρχει η εξής ανησυχία: Τι θα συμβεί αν ο γιός του Ηλία Μίχου δηλώσει δημόσια ότι είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την εφημερίδα για την έρευνα σε βάρος του πατέρα του; ΣΕΙΣΜΟΣ!

ΥΓ: Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες να σημειώσουμε κάτι που μας έκανε εντύπωση: Δημοσιογράφος, συγγραφέας στενός φίλος του «προστάτη» του γιού Μίχου στην Alter Ego (τους ενώνουν οι νύχτες στη Μύκονο), πολυγραφότατος στα social media κατακεραυνώνει καθημερινά διαφόρους, δεν έχει γράψει ούτε μισή πρόταση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Απλά μας έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...