Ανακοίνωση – βόμβα από την Alter Ego του Μαρινάκη για τον δημοσιογράφο – γιο του Ηλία Μίχου

Πριν λίγο ο όμιλος Alter Ego εξέδωσε ανακοινωση για το τέλος της συνεργασίας του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μίχου με την εφημερίδα «Το Βήμα». Να θυμησουμε πως ο Παναγιώτης Μίχος είναι ο γιος του Ηλία Μίχου, βασικου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης.

Με την ανακοινωση αυτή απαντά σε ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου νωριτερα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση ο όμιλος αναφέρει:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο.

Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.

Όμιλος ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ».

034A1FE9 B016 4006 9355 CF6C182BDB86

Ενώ ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, γιος του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμο της 12χρονης και όλα τα συναφή αναφερει σε δήλωση του:

Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.
Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ