ΠΑΣΟΚ: Τι απαντάει ο Μπαράν Μπουρχάν για την υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων

Την άρση ασυλίας του βουλευτή Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, εισηγούνται ομοφώνως στην Ολομέλεια της Βουλής τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας (Διαβάστε ΕΔΩ).

Ο κ. Μπαράν Μπουρχάν παρουσιάστηκε στην Επιτροπή και έδωσε διευκρινίσεις για την υπόθεσή του, η οποία αφορά παράνομη συνταγογράφηση.

H δήλωσή του

Ο ίδιος ο κ. Μπουρχάν προχώρησε σε δήλωση σήμερα στην οποία αναφέρει τα εξής

«Προσήλθα σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσω την άρση ασυλίας μου για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής μου υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου και για την οποία έχω δηλώσει απερίφραστα ότι είμαι αθώος.

Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και ούτε πρόκειται να κρυφτώ ποτέ, πίσω από ασυλίες και διαδικασίες. Μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ’ ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως κάθε έλληνας πολίτης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές.

Όσοι επενδύουν πολιτικά εναντίον εμού και του κόμματος μου με αφορμή αυτή την υπόθεση θέλοντας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός, θα διαψευσθούν πανηγυρικά.

Θα συνεχίσω να μάχομαι με τις ίδιες αρχές και αξίες για το καλό της κοινωνίας και δη των πολιτών της Ξάνθης που με εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους.»

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαράν Μπουρχάν, ο οποίος εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τέθηκε χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως δικαστικά η υπόθεση του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ