Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο: Ο οδηγία που έδωσε ο Τσίπρας στους Προεδρικούς για τον Τσακαλώτο

  Μπορεί ο 7ος όροφος της Κουμουνδούρου να βγάζει… καπνούς εδώ και τρεις ημέρες με όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην «Καθημερινή» για τα μειονεκτήματα και την ανασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα, όμως στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν πως το τελευταίο που θα χρειαζόταν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μία παρόξυνση της εσωκομματικής κρίσης, σε μία… συγκυρία που η φθορά της κυβέρνησης αυξάνεται και η αξιωματική αντιπολίτευση οδεύει προς ένα δύσκολο συνέδριο. 


  Με αυτά τα δεδομένα, το matrix24.gr ότι ενώ αρκετοί «προεδρικοί» ήταν έτοιμοι από… το βράδυ της περασμένης Κυριακής να «σταυρώσουν» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με δηλώσεις, συνεντεύξεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να τους «φρενάρει» όλους, ώστε να μην τιναχτεί η ενότητα του κόμματος στον αέρα.


  Αυτό, βεβαίως, ουδόλως σημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «καταπιεί» το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος επέλεξε σε αυτή την χρονική στιγμή να πει δημοσίως ότι ο ίδιος είναι… ανασφαλής και πως δεν ξέρει να επιλέγει συνεργάτες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ