Το τηλεφώνημα πανίσχυρου επιχειρηματία πριν από τον δεύτερο γύρο και το «όχι» του Παπανδρέου

Tη Δευτέρα το πρωί – και αφού είχαν επισημοποιηθεί τα αποτελέσματα, επιχειρηματίας φίλος της οικογένειας τηλεφώνησε στον Γιώργο Παπανδρέου και αφού τον συνεχάρη για τη… δεύτερη θέση, του πρότεινε να σκεφθεί το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την διαδικασία εκλογής της δεύτερης Κυριακής και να δεχθεί την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οπως μεταδίδει το topontiki.gr Γιώργος, ευχαρίστησε για την πρόταση (πάντα ευγενικός) και την απέρριψε.
Και ο επιχειρηματίας το(ν) ίδιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;