Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Πλακώθηκαν άσχημα» σε LIVE μετάδοση και διέσυρε τον Άδωνι από τις ΗΠΑ

  Έντονος ήταν ο διάλογος μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Έλληνα γιατρό και ερευνητή στις ΗΠΑ, Γιώργο Παυλάκη, με αφορμή τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, σε σχέση με την πανδημία, αλλά και την οικονομία.


  «Καταλαβαίνω την αγωνία σας να κρατηθεί η οικονομία, αλλά στη μέση του αγώνα πρέπει να εκτιμάμε τα όπλα του αντίπαλου και να πράττουμε κατάλληλα», ανέφερε ο κ. Παυλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.


  Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι «στη ζωή δεν έχουμε μόνο την πανδημία αλλά πρέπει να δούμε και πολλά άλλα θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά, όπως η οικονομία».


  Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον, κ. Παυλάκη να λέει στον υπουργό Ανάπτυξης: «κύριε Γεωργιάδη, ας μιλήσουμε σοβαρά. Να ακολουθήσουμε τα καλά ή τα κακά παραδείγματα; Οι χώρες που κράτησαν τον ιό έξω από τη χώρα τους, είναι η Νέα Ζηνλανδία, η Αυστραλία ακόμα και η Κίνα, οι οποίες με αυστηρά μέτρα, παράλληλα είχαν την οικονομία τους ανοιχτή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ακολουθούμε τα λάθος παραδείγματα. Οι αποτυχίες σας είναι πολλές και τις βλέπουμε».


  Ο κ. Γεωργιάδης αντέτεινε, λέγοντας: «Η Αυστραλία έκανε 200 μέρες καραντίνα και οι παραγωγές τους είχαν πέσει αρκετά. Είχαν μεγάλες ζημιές στην οικονομία. Ας μην τα ξεχνάμε. Δεν είναι εφικτό να κλείσουμε τα σύνορα μας. Αν τα κλείναμε θα πεθαίναμε από την πείνα και όχι από τον ιό».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ