Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ο Πρόεδρος των Γκάλοπ

  Ο ρηξικέλευθος ίδρυσε το 2012 τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας) και κατόπιν τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και απέτυχε, αν και υπολόγιζε τότε «να μας ακούει το 100% του ελληνικού λαού, όχι το 5% που ακούει το ΠΑΣΟΚ».Διεκδίκησε το 2015 την αρχηγία τού ΠΑΣΟΚ μετά από την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου και έχασε.

  Επιχείρησε το 2021 να πάρει το τιμόνι του ΚΙΝΑΛ για να το ξανακάνει ΠΑΣΟΚ, με στόχο να διπλασιάσει τα ποσοστά του (αλλιώς, είπε, θα έφευγε) και βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος από το πολύ τρέξιμο για να μετράει πρωτιές στις δημοσκοπήσεις. Πρώτος στο σύνολο των υποψηφίων, πρώτος ανάμεσα σε αυτόν και τον Ανδρουλάκη, πρώτος ανάμεσα σε αυτόν και τον Παπανδρέου. Όμως, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα περιμένει ακόμα πολύ για να σώσει το ΠΑΣΟΚ από τη θέση του οδηγού. Προς το παρόν παραμένει ο Πρόεδρος των Γκάλοπ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ