Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  «Δεν γίνεται να…» – Τα οργισμένα λόγια του Μητσοτάκη κατά του Μπογδάνου στο παρασκήνιο

  Την ώρα που ξεκινούσε το δείπνο στο Μπρνο της Σλοβενίας με τους άλλους ηγέτες που συμμετέχουν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής, ενημερώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για όσα συνέβησαν στη.. Βουλή, με τον Κων/νο Μπογδάνο να προκαλεί για μία ακόμη φορά με ακραίες αναφορές. 

  Όπως μεταδίδει η στήλη “Θεωρείο” στην Καθημερινή, ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με το νέο περιστατικό και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε «να διαγραφεί από την Κ.Ο.»

  Αυτό, δε, που έκανε έξω φρενών το επιτελείο του πρωθυπουργού είναι πως ο Μπογδάνος φαινόταν σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή σαν να οδηγεί εσκεμμένα τη συζήτηση στα άκρα, εκτρέποντάς την από την ουσία που ήταν η συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας. «Δεν γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στo καναβάτσο και να λαμβάνει τέτοιο επικοινωνιακό δώρο από το πουθενά» έλεγε κυβερνητική πηγή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ