Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Γαλάζιες» βολές και «μουρμούρα» κατά του Σκέρτσου

  Ο Άκης Σκέρτσος έχει αναλάβει σχεδόν καθημερινά πια να αποφαίνεται για την πανδημία και τη διαχείρισή της, είτε με συνεντεύξεις του, είτε με μακροσκελείς αναρτήσεις στο facebook.

  Μάλιστα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έχει πολλάκις υιοθετήσει σκληρή γλώσσα, εκφράζοντας σχεδόν… «απειλές» σε βάρος των ανεμβολίαστων, ενώ προχθές πυροδότησε πολιτική αντιπαράθεση μία άλλη δήλωσή του: ότι, δηλαδή, οι επιχειρήσεις ψάχνουν εργαζομένους να προσλάβουν και δεν… βρίσκουν.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, αρκετοί «γαλάζιοι» κατηγορούν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ πως αδυνατεί να καταλάβει πώς λειτουργεί η πολιτική και η κοινή γνώμη και ότι με τις δηλώσεις του στρέφει εναντίον της κυβέρνησης πολλούς πολίτες… καθημερινά.

  Μάλιστα, η σχετική «μουρμούρα» φέρεται να έχει διαμηνυθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ