Παρέμβαση-βόμβα και αποκαλύψεις από τον Γιάννη Απατσίδη για το έγκλημα των Τεμπών (pic)

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών προχωρά ο γνωστός δικηγόρος, Γιάννης Απατσίδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Θύματα των Τεμπών

Διερωτήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης πως νεκροτομήθηκαν τα θύματα των Τεμπών; Έγινε πλήρης εκσπλάχνωση; Διατάχθηκαν ειδικές βιοχημικές εξετάσεις; Άλλες ειδικές εξετάσεις; Έλαβε χώρα αυτοψία του χώρου; Ποιοι ιατροδικαστές συμμετείχαν και με ποια αρμοδιότητα;

Εντολή Τσιάρα και Γιαβή… Αρχίζουμε …

Ν. Κ. Ν. Κ. (ο κάνω τις περισσότερες ταριχεύσεις, είμαι πολύ έμπειρος ιατροδικαστής, και σίγουρα έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα τροχαία ατυχήματα). Ρ. Λ. ( η πάντα παρούσα Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, παρά το γεγονός ότι υπήρξε υποψήφια Βουλευτής με 3 διαφορετικά κόμματα στην ίδια περιφέρεια ).

Χ.Κ. ( είναι αληθές ότι επιδιώκει την αναγνώριση της προϋπηρεσίας του , παράτυπα , ενώ ο προηγούμενος διορισμός του στο Υπουργείο είχε ακυρωθεί με απόφαση του ΣτΕ ; , γενομένης δέκτης της αίτησης ακυρώσεως της ιατροδικαστού κ.

Χ. Τ. ; Είναι αληθές ότι έκανε ραντεβού για να καταγγείλει παλιά μυστικά την Προϊσταμένη του , για ταριχεύσεις , που και ο ίδιος διενεργούσε ; ,ενώ μπροστά ήταν αγαπημένοι και τώρα πολυαγαπημένοι ).

Χ. Κ. Χ. Τ. (ο έγινα χωρίς να το θέλω εγώ και ο κ. Κ. Προϊστάμενος στη θέση της Προϊσταμένης γιατί δεν θέλω κάμερες στο νεκροτομείο παρά το ότι καταγράφουν μόνο τις νεκροτομικές πράξεις…και όχι άλλα).

Δ. Κ. (θύμα; ξέρει τις συνέπειες;).

Ε. Ζ. (η έκανα εξυπηρετήσεις σε πολιτικούς πολιτειακούς παράγοντες ύστερα από επιμονή όχλησή τους από κοινού με την Ρ. Λ., για κάτι εκτός ωραρίου…).

Ε. Κ. (η δεν λειτουργούσαν τα παραληφθέντα ψυγεία στην

Ι.Υ. Κέρκυρας , ή ίσως και λειτουργούσαν, αλλά αθωώθηκα ). Κ. ( το νέο αίμα ).

Συνεχίζεται… … ταριχεύσεις … πιστοποιητικά θανάτου … δυσοσμία … Εξελίσσεται… Και τώρα απευθυνόμενος σε όλες τις μητέρες πατέρες … των Θυμάτων … (από Έντιμους Ιατροδικαστές κι ενοχλητικούς) :

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΛΗ, ΔΗΛ. ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ CO Η ΜΗ, ΔΗΛ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ, 2. ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΑ, ΧΗΜΙΚΑ Κ.ΛΠ., ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Ή ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ Ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ  ΕΚΡΗΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΩΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΑΤΣΙΔΗ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...