Παίρνουν χρήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να βρίζουν τον πρόεδρό του

Ένα από τα δύσκολα πεδία που έχει μπροστά του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από το κόμμα. Το πρόβλημα που σχετίζεται με την οικονομική τους βιωσιμότητα είναι γνωστό και κρατά πολλά χρόνια. Όμως, με την επικράτηση Κασσελάκη το ζήτημα παίρνει μία επιπλέον διαφορετική διάσταση, λόγω της αρνητικής και συχνά επιθετικής στάσης που κρατούν οι δημοσιογράφοι τους απέναντι στο νέο πρόεδρο.

Μπορεί η “Αυγή” να τήρησε ουδετερότητα, όμως δεν αποφεύχθηκαν οι κραδασμοί: Λίγο μετά την επικράτηση Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο διευθυντής της Σπύρος Ραπανάκης, καταγγέλλοντας συντονισμένες επιθέσεις από τους υποστηρικτές του “αλεξιπτωτιστή εξ’ Αμερικής”, με κυριότερο όλων τον Παύλο Πολάκη. Να σημειωθεί πως επί χρόνια διευθυντής της εφημερίδας υπήρξε ο Νίκης Φίλης, ο άτυπος επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατά του νέου προέδρου. Λίγο μετά την συνάντηση του με τον Κασσελάκη, κάλεσε σε συσπείρωση του κόμματος, μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής. Προσωρινή ανακωχή, λοιπόν, με τα “μαχαίρια” να βγαίνουν μετά.

Σε ό,τι αφορά τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, αυτός προεκλογικά τήρησε απροκάλυπτα εχθρική στάση απέναντι στον Κασσελάκη. Έφτασε η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού να καταγγέλλει συστηματικό “bullying” από τους, αρκετά δραστήριους στα social είναι αλήθεια, υποστηρικτές του Κασσελάκη. Οι καταγγελίες είχαν προκαλέσει μέχρι και την παρέμβαση του… φουριόζου υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, που διέταξε έρευνα για εργασιακό εκφοβισμό στον χώρο του σταθμού!

Διαβάστε τη συνέχεια στο SLpress.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου