Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποκάλυψε ότι η Νέα Αριστερά θέλει νίκη Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές (vid)

Συνέντευξη στη Ναυτεμπορική έδωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς μεταξύ άλλων να κάνει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο. Σακελλαρίδης από το πρώτο λεπτό της συνέντευξης αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης, με αφορμή όσα είπε αυτός για τις δαπάνες στη δημόσια υγεία.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έκανε ξανά την εμφάνιση του στο πολιτικό σκηνικό μετά από χρόνια, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βολική αντιπολίτευση και ότι αν δεν υπήρχε ο Στέφανος Κασσελάκης θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ανέφερε ότι η κριτική της Νέας Αριστεράς είναι αναλογική προς την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι η ήττα του πρωθυπουργού περνάει μέσα και απ’ την ήττα του Κασσελάκη.

Μετέπειτα, στα λεπτά που απέμειναν, μίλησε για διάφορα ζητήματα κάνοντας και μια μικρή κριτική προς την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι στο τιμόνι της χώρας από το 2019.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1