Ο Αλέξης Κούγιας έλυσε τη σιωπή του μετά τον χωρισμό της Εύης Βατίδου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου μετά από τέσσερις περίπου μήνες. Τον χωρισμό αποκάλυψε η ίδια η Εύη Βατίδου ενώ στη συνέχεια για την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρώην σύντροφός της.

«Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Δε με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση.» δήλωσε ο Ηλίας Κωνσταντίνου στην «Super Κατερίνα».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις και ο Αλέξης Κούγιας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε τον χωρισμό της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

«Εγώ εκτιμώ πάρα πολύ την πρώην σύζυγό μου, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο αξιόλογη από αυτό που νομίζουν όλοι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, έχουμε φέρει στην ζωή δύο υπέροχα παιδιά. Έχουμε να μιλήσουμε με την πρώην σύζυγό μου 16 χρόνια για τέτοια θέματα. Μιλάμε για τα παιδιά μας, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες τους. Εγώ θέλω πάρα πολύ να ευτυχίσει η πρώην σύζυγός μου. Δεν τον είχα δει τον νέο της σύντροφο, δεν προλαβαίνω να δω εκπομπές και δεν μπορώ να μπω στο διαδίκτυο και δεν γνωρίζω ειλικρινά σας λέω. Ούτε με τα παιδιά μου είχαμε συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά και εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά να βρει έναν σύντροφο, ανάλογό της. Γιατί μεγαλώνουμε αλλά εντάξει είναι αρκετά νέα για την ώρα αλλά πραγματικά πρέπει είναι πολύ όμορφη γυναίκα, είναι πολύ αξιόλογη και της αξίζει ένας υπέροχος σύντροφος», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...