Ντροπή στην Αχαΐα: Τα πυροσβεστικά δεν χωρούσαν να περάσουν κάτω από τη γέφυρα που έφτιαξε ο ΑΚΤΩΡ (pics)

Σοκ προκαλεί η καταγγελία πολίτη πως σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Αχαΐας, οχήματα της Πυροσβεστικής- την ώρα της καταστροφικής πυρκαγιάς – δε χωρούσαν να περάσουν κάτω από μία γέφυρα την οποία έχει κατασκευάσει ο… εθνικός εργολάβος, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Όπως λέγεται, η εταιρεία έφτιαξε τις γέφυρες χαμηλές για να μειώσει το κόστος και τωρα που που προέκυψε έκτακτη ανάγκη, τα πυροσβεστικά οχήματα είναι αδύνατον να περασουν με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κάνουν κύκλους χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

ΝΤΡΟΠΗ.

Δείτε τις αναρτήσεις

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.