Νεκρός αστυνομικός της ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου

Τραγική κατάληξη είχε μια καταδίωξη αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, αφού σκοτώθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι, και το κυνηγούσαν μέχρι τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη η οποία κατέληξε στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να πέσει πάνω του.

Δύο αστυνομικοί ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα. Ένα άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο, συνελήφθη.

Για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου