Νέο ξέσπασμα οργής για τα Τέμπη: «Το τέλος θα το πούμε εμείς οι συγγενείς»

Έγινε η δειγματοληψία στο χώμα από τον τόπο του εγκλήματος στα Τέμπη, που είχαν μεταφερθεί σε οικόπεδο ιδιώτη στη Λάρισα. Η διαδικασία έγινε παρουσία πραγματογνωμόνων, ενώ ακολούθως θα αναζητηθεί και γενετικό υλικό.

Παράλληλα, οι συγγενείς των θυμάτων συνεχίζουν τις δράσεις τους, με σκοπό να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τεθούν όλοι οι αρμόδιοι προ των ευθυνών τους.

Σε συγκέντρωση που έγινε κάλεσαν τον Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να τους δώσει τις απαντήσεις που ζητάνε. «Από την στιγμή που προκάλεσε τις οικογένειές μας, αναφέρθηκε στα παιδιά μας, ανέφερε ότι είναι έτοιμος να καθίσει απέναντί μας, εγώ έκανα μια έκκληση να έρθει, να μιλήσουμε και να τον ακούσουμε. Ο άνθρωπος προτίμησε και πήγε ένα 2ημερο στη Μαγνησία και εμείς πήγαμε στο νεκροταφείο στα κορίτσια μας», τόνισε ο Νίκος Πλακιάς και συνέχισε:

«Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς (σ.σ. η καθυστέρηση), το ζούμε από πέρυσι. Φωνάζουμε, δίνουμε στοιχεία. Δεν έχουμε συναισθήματα πλέον. (…) Περνούσαμε από τα βαγόνια που ήταν τα παιδιά μας και βλέπαμε πράγματα παρατημένα, τρέμαμε. Και μετά από 14 μήνες πάμε πάλι πού; Στα μπάζα που τα είχαν πεταμένα να βρούμε τι; Δε μας αφήσαν, όχι εμάς, να πάνε οι πραγματογνώμονες να συλλέξουν στοιχεία. Δεν πρόκειται να ησυχάσουμε. Εγώ ντρέπομαι. Δεν πήγε καν ιατροδικαστής».

Ο κ. Πλακιάς, πατέρας των κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στο πρωτοφανές δυστύχημα στα Τέμπη ανέφερε τέλος: «Δικαίωση είναι να πάω στο σπίτι να δω τα παιδιά μου, αυτή είναι η δικαίωση για εμένα. Το τέλος θα το πούμε εμείς οι συγγενείς και κανένας άλλος. Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν θα μπορέσουμε να ησυχάσουμε και να πάμε να θρηνήσουμε τα παιδιά μας, όλα τα υπόλοιπα να τα ξεχάσουν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...