Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο φρουρός

Οργή για την γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους μπροστά ακριβώς από τον φρουρό,

Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που για αρκετούς μήνες μπήκε στη φυλακή είναι ο φρουρός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο χθες (2/4/24) έγινε η δολοφονία της 28χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το όνομα του 48χρονου αστυνομικού από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όπου έγινε η δολοφονία, το 2014 μπλέχτηκε σε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση με πλαστογραφίες και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μαζί με άλλα άτομα.

Ο αστυνομικός πρωτόδικα καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή. Το αρχηγείο της αστυνομίας τον έβαλε σε διετή διαθεσιμότητα. Ο 48χρονος προσέφυγε στο Εφετείο ωστόσο το 2021 ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκιση του.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας και φυλακίστηκε για 12 μήνες. Το 2023 με βούλευμα αποφυλακίστηκε και στη συνεχεία έκανε ενστάσεις στα πειθαρχικά με το χαρτί της αποφυλάκισης και επέστρεψε στην αστυνομία.

Ο φάκελος του παρέμεινε ανοιχτός ώσπου πριν από μερικές ημέρες καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και τώρα ξεκίνησε ξανά η διαδικασία της απόταξης.

Παρ’ όλα αυτά, ο άνθρωπος αυτός ήταν φρουρός στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων τη στιγμή που έγινε η δολοφονική επίθεση στην άτυχη 28χρονη από τον 39χρονο με τον οποίο διατηρούσε για χρόνια δεσμό. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να χάσει τη ζωή της αβοήθητη, παρά το γεγονός ότι είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει προστασία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1