Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Τέμπη από την κόρη του μηχανοδηγού: «Μετά την στάση στη Λάρισα το τρένο σταμάτησε»

Η κόρη του μηχανοδηγού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στο έγκλημα στα Τέμπη αποκλείει το ενδεχόμενο να μην κατάλαβε ο πατέρας της ότι το τρένο έμπαινε σε ανάποδη γραμμή.

Μιλώντας για τα Τέμπη, η κόρη του μηχανοδηγού μίλησε στο Star, αναφέροντας κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβε ότι μπαίνει ανάποδα».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να μη σταμάτησε και να μην πήρε επιβεβαίωση, να μην ρώτησε. Το λέμε από την πρώτη μέρα, όπως και οι συνάδελφοί του. Ήρθε η στιγμή που πλέον αυτό αποδεικνύεται μέσα από την δικογραφία, όχι από λόγια», ανέφερε η κόρη του Γιώργου Κουτσούμπα. «Δηλαδή πλέον, μέσα από έγγραφο της δικογραφίας αποδεικνύεται ότι σταμάτησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κατάλαβε ότι μπαίνει σε ανάποδη γραμμή», συμπλήρωσε.

Το στοιχείο που έχει στα χέρια της η οικογένεια και δείχνει ότι το τρένο σταμάτησε μετά την Λάρισα, προκύπτει μετά από μήνυση τραυματία. «Λίγα λεπτά μετά την στάση στη Λάρισα, το τρένο σταμάτησε και πάλι και ακινητοποιήθηκε κάποια λεπτά χωρίς να υπάρχει στάση σε κάποιο σταθμό. Κοιτάξαμε έξω προσπαθώντας να καταλάβουμε τι συμβαίνει, αλλά δεν βλέπαμε τίποτα παρά μόνο βαθύ σκοτάδι», φέρεται να σημειώνεται στην μήνυση.

Επιπρόσθετα, η οικογένεια Κουτσούμπα υποστηρίζει ότι μετά την αναχώρηση του τρένου το μοιραίο βράδυ από την Λάρισα, υπάρχει σιγή στις συνομιλίες για 11 ολόκληρα λεπτά.

«Με θυμώνει ότι ενάμισι χρόνο μετά, παλεύουμε για τα αυτονόητα. Εγώ έπρεπε να είμαι σπίτι μου και να πενθώ τον πατέρα μου. Όχι αυτή την στιγμή να παλεύω για να μάθω τι έχει γίνει. Δεν ήταν δική μου δουλειά αυτή. Ήταν του κράτους», ξέσπασε, η κόρη του εκλιπόντος. Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και δικαστικά, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....