Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το θανατηφόρο μυστικό της Ρούλας και του Μάνου – Πού πήγαν τα 200.000 ευρώ

  Στις πρώτες θέσεις των ειδήσεων στα διεθνή μέσα είναι η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.


  Την ίδια ώρα ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να καλέσει και άλλα άτομα ενώ στο κάδρο των ερευνών της πολύκροτης υπόθεσης έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς που νοίκιαζε το σπίτι της στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

  Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχω δυο πληροφορίες».
  «Η μια πληροφορία είναι πως 2,5 μήνες πριν τον θάνατό της, πωλήθηκε ένα διαμέρισμα περίπου 200.000 ευρώ σε κάποιο άλλο σημείο στην Πάτρα και όχι εκεί που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος, αφού ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, διερωτήθηκε: «Πού πήγαν τα 200.000€ από την πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;» «Που πήγαν αυτά τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου; Πρέπει να διερευνηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α.


  «Η δεύτερη πληροφορία»-όπως είπε- είναι πως ««υπάρχει μακρινή συγγένεια της σπιτονοικοκυράς και της Ρούλας, από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας».
  Σύμφωνα με τους αστυνομικούς σημαντική είναι και η θέση του Μάνου Δασκαλάκη με αυτή τη διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στον ίδιο και στη Ρούλα , όπου αναμένεται να βγάλει στη φόρα πολλές αλήθειες.

  Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» γερά τον Μάνο αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες .

  Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, «δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα .Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα.

  Κατά τα λεγόμενα της Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά.

  Για το «κατηγορούμενη» που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία είπε: «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους ο Μάνος και η Ρούλα και για να θυμηθώ την παλιά μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα κι όχι το τιτίβισμα».

  «Η Ρούλα είναι κατηγορούμενη» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης
  «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι». Οι δηλώσεις αυτές, του Μάνου Δασκαλάκη έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.Μπορεί να μην το είχε εκφράσει δημόσια η ίδια, όμως η κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει από καιρό .

  Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα.

  Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε δηλώσεις της μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ανέφερε ότι, κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται εκείνη, την ρώτησε αν θέλει να «βάλουν μέσα» τον ίδιο και τον πάτέρα του, με την 33χρονη να τον ρωτά αν σοβαρολογεί.

  Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε: «Εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». «Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε, για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;».

  Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτόν να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω;».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ