Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Σοκάρουν οι φωτογραφίες του αστυνομικού που βασάνιζε και εξέδιδε την 19χρονη: 500ευρα, πανάκβιβες σαμπάνιες και… (pics)

  Αυτό είναι το προφίλ του επίορκου αστυνομικού

  Άκρως προκλητικός και αλαζονικός εμφανίζεται μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με φωτογραφίες που δείχνουν χαρτονομίσματα των 100 αλλά και 500 ευρώ, πανάκριβες σαμπάνιες, αλλά και… ακριβά γούστα που δεν αντικατοπτρίζουν τις οικονομικές απολαβές ενός αστυνομικού.

  Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιγράφει με λεπτομέρειες την αποφασιστική αντίδραση της σερβιτόρας στην Ηλιούπολη, η οποία ελευθέρωσε την 19χρονη από τον εφιάλτη που ζούσε από τον αστυνομικό και τον πατέρα της.

  Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο πατέρας της 19χρονης και ο επίορκος αστυνομικός ο οποίος παρά το γεγονός ότι αρνήθηκαν τα πάντα δεν έπεισαν την ανακρίτρια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ