Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστικές καταγγελίες ΠΑΟΚ για το παρασκήνιο του τελικού της ντροπής

  Μετά από συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, από πλευράς ΠΑΕ, βγαίνει αντίδραση, με επιστολή προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και όχι μόνο.

  Όσον αφορά αυτή προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ο ΠΑΟΚ αναφέρει στην επιστολή του ότι ο διαιτητής του τελικού, Ματέου Λαόθ και η ομάδα του, ήταν… «ψυχοπνευματικά ανέτοιμη, έκριναν με δυο σταθμά θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ να νιώσει «ξένος» και μετά το βολικό αποτέλεσμα άφησαν κατά μέρους τη διεύθυνση του αγώνα και πέρασαν στη διαχείριση».

  Επίσης, ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει πως ο Ισπανός διαιτητής… «με τη συμπεριφορά του προκάλεσε τον βάναυσο ξυλοδαρμό αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήριά του».

  Στην ίδια επιστολή, ο ΠΑΟΚ για τον πανηγυρισμό του Αϊτόρ μετά το γκολ που πέτυχε, ρωτάει τον Κλάτενμπεργκ… «Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης.

  Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης…»

  Επίσης, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ζητάει απαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων και συμπεριφορών, πέρα από το ερώτημα που έχει να κάνει με την κίτρινη κάρτα στον Ντόουγκλας Αουγκούστο μόλις στο έβδομο λεπτό και το μήνυμα που δόθηκε από την αρχή, για μια «ήπια διαμαρτυρία με σήκωμα χεριών σε τελικό» όπως καταλήγει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ