Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με ουρές χιλιομέτρων – Που υπάρχει έντονη κίνηση

Η κίνηση στις εισόδους της Αττικής για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, θυμίζει μιά καθημερινή εργάσιμη ημέρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης με συμφόρηση και στα διόδια όπως αυτά στο Ρίο – Αντίρριο.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα.

Με πρώτη και δευτέρα, κινούνται και τα οχήματα που διέρχονται από τα διόδια της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsit.gr από την κίνηση που επικρατεί από το πρωί στην μεγαλύτερη σε μήκος καλωδιωτή γέφυρα στον κόσμο, είναι ενδεικτικές της συμφόρησης που επικρατεί.

Αντίθετα χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας όπου νωρίτερα υπήρχαν καθυστερήσεις από Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Το πρωί της Τρίτης έφτασαν στον Πειραιά τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου οκτώ. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Συνδυασμός της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, αλλά και εξόδου άλλων λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς και η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ όλα τα έκτακτα μέτρα και στα δύο ρεύματα των εθνικών οδών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.