Καταιγίδα εξελίξεων: Νέο κόμμα σκέφτεται να κάνει ο Πέτρος Κόκκαλης – Ποιο θα είναι το όνομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σκέψεις του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη είναι η ίδρυση νέου κόμματος υπό τον τίτλο «Πράσινη Αριστερά». Είναι ένα ακόμη πλήγμα από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του νέου προέδρου.

Την αρχή έκανε το πρωί ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος με ανοικτή επιστολή προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίησή του καθώς, όπως εξηγεί, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα «στερείται σοβαρότητας» και για όσους ήθελαν να κρατήσουν μια ανεξάρτητη στάση «η κατάσταση είναι ανυπόφορη» καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να τροφοδοτεί με κουτσομπολιά τα πρωινάδικα». Ο ΣΥΡΙΖΑ τού ζήτησε να παραδώσει την έδρα, υποστηρίζοντας ότι αμφιβητούσε παλαιότερα και τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι σε επαφή με άλλο κόμμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;