Καταιγίδα εξελίξεων: Νέες παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ με σοκαριστικές καταγγελίες για τον Κασσελάκη – Τα ονόματα

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το τεταμένο κλίμα στο συνέδριο. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τέσσερα μέλη του οργάνου που κάνουν λόγο για τοξικές καταστάσεις, προσωπικές κόντρες και στρατηγικές ήττας. Πρόκειται για τους Λεωνίδα Δημητριάδη, Αντώνη Ελευθεριάδη, Θωμά Μπουρνάρη και Έφη Παπαλεξίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που περιλαμβάνει και άλλες αποχωρήσεις, αιτία ήταν η «τοξικότητα και ο διχασμός» που έφερε η στάση της ηγεσίας.
«Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες» σημειώνουν μεταξύ άλλων.
«Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων. Δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά ευελπιστούμε να είμαστε κομμάτι της λύσης» προσθέτουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;