«Κατέρρευσε» ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά τα fake news: «Μας παρέσυρε η…»


Λανθασμένη, όπως αποδείχτηκε, πληροφορία μετέδωσε ο Αντένα κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου της Τετάρτης. Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ανάλυση της διεθνούς κατάστασης από τον Κωνσταντίνο Φίλη, ο Νίκος Χατζηνικολάου διέκοψε για να μεταδώσει ότι, όπως τον πληροφορούσαν από το κοντρόλ, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή εκκενώνεται η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό. «Ο Λίβανος είναι μια εξαιρετικά προβληματική περιοχή» σχολίασε ο Κ. Φίλης και η συζήτηση/ανάλυση με τον παρουσιαστή συνεχίστηκε.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του δελτίου ο Ν. Χατζηνικολάου είπε ότι «όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο άρχισαν τα fake news» και ένα από αυτά ήταν τα περί εκκένωσης της αμερικανικής πρεσβείας. Ανέφερε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της πρεσβείας αυτό δεν ισχύει. «Παρέσυρε αυτή η ψευδής είδηση, που μεταδόθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία, και εμάς» είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών