Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Για την ακρίβεια, τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τους αγρότες μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, τόνισε έδειξε πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά πως η ακρίβεια είναι «εισαγόμενη», ωστόσο είναι υποχρέωση κάθε χώρας να την αντιμετωπίσει.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα όπως μείωση τιμών στα προϊόντα και το «καλάθι του νοικοκυριού», τα οποία απέδωσαν, όπως επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε είναι μόνιμες παρεμβάσεις», ανέφερε, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις μισθών, και συμπλήρωσε: «Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και κάθε πρόβλημα που προκύπτει να το αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κυβέρνηση διέσωσε μία διαλυμένη οικονομία και τα κατάφερε εν μέσω αυτής της κρίσης».

«Δεν κάνει καλό στον τόπο να έχει μία τέτοια εικόνα στην αξιωματική αντιπολίτευση», είιπε ο Παύλος Μαρινάκης για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση – «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα λίγες ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος.

«Είχαμε μία κυβέρνηση με τόσα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει να παίρνει μεγάλο ποσοστό, παρά τα μεγάλα προβλήματα και μία αξιωματική αντιπολίτευση να πηγαίνει από το 30% στο 20% αρχικά και μετά 17%. Καλά τα πρόσωπα και οι εσωτερικές διαμάχες και οι αποχωρήσεις, αλλά καλύτερη είναι η συζήτηση για πολιτικές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...