Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει ψηφοφόρους στα δημόσια σχολεία

Οι μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία, με την συνεχής δημοσκοπική φθορά της, οδηγούν κάποια στελέχη της να «ψαρεύουν» ψηφοφόρους ακόμα και στα… Λύκεια.

Σύμφωνα με το topontiki.gr, o λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Τάσο Χατζηβασιλείου ο οποίος πήγε να μιλήσει στην δεύτερη και τρίτη τάξη του λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Έκπληκτοι οι μαθητές είδαν τον κ. Χατζηβασιλείου στο σχολείο τους, ενώ σε πολλούς προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ένας βουλευτής ενός κόμματος έρχεται στο σχολείο τους για να κάνει κομματική προπαγάνδα.

Tο θέμα, όπως είναι φυσικό ενόχλησε και την αξιωματική αντιπολίτευση καθώς όπως λένε τα στελέχη της στις Σέρρες η πρωτοβουλία ήταν της διευθύντριας του μουσικού σχολείου Χρυσάνθης Παλάζη.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία με τίτλο «η Νέα Δημοκρατία ψάχνει ψηφοφόρους στα δημόσια σχολεία» στην οποία αναρωτιέται αν υπήρξε ενημέρωση του συλλόγου των καθηγητών, ενημέρωση των γονέων και των κηδεμόνων των μαθητών, ενημέρωση του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Σερρών και αν ενημερώθηκε ο επόπτης ποιότητας εκπαίδευσης όπως ο νόμος προβλέπει και ορίζει.

Το να μην πας καλά στις δημοσκοπήσεις είναι ένα θέμα, αλλά το να ψάχνεις ψηφοφόρους στην δευτέρα και τρίτη λυκείου δείχνει μια αγωνία και προσωπική και κομματική.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...