Η ερώτηση που την έκανε την Φαίη Σκορδά να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες (vid)

Μια έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε η Φαίη Σκορδά στον αέρα την ώρα που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους που την περίμεναν σε event που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο για το Make a wish.

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 44 χρόνια του Make a Wish και του σπουδαίου έργου του, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς βλέπει «παιδιά ευχής» -όπως είπε που γνώρισε σε μικρή ηλικία, πλέον, έχουν μεγαλώσει και είναι χαμογελαστά.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και εγώ γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο. Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων» είπε, ενώ ερωτηθείσα ποιο είναι το δικό της φως ώστε να μη χάνει τον δρόμο της, η παρουσιάστρια λύγισε.

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ