Η επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά Κασσελάκη

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε ικανοποίησης, ούτε απογοήτευσης από οποιοδήποτε αποτέλεσμα» στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς αν η πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο της αναμέτρησης ικανοποιεί την κυβέρνηση. Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, η κυβέρνηση «έχει μία πολύ ισχυρη εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά μας της αυτό που την απασχολεί είναι να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα και τις πολλές εισαγόμενες κρίσεις».

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε σε ό,τι αφορά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι «μια εσωκομματική διαδικασία ενός άλλου κόμματος, απολύτως σεβαστή». «Αφήνουμε τη διαδικασία να εξελιχθεί χωρίς να εμπλεκόμαστε» είπε.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Άκη Σκέρτσου ότι ο κ. Κασσελάκης έχει «όψη Μητσοτάκη και ψυχή Πολάκη» ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Επειδή το θέμα απασχολεί την κοινή γνώμη τίθενται ερωτήματα και σε αυτούς που τίθενται ερωτήματα εκφράζουν τη γνώμη τους. Όλα τα στελέχη όταν ερωτώνται διατυπώνουν τη δική τους άποψη».

«Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να πάρει θέση στη διαδικασία ενός άλλου κόμματος» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως το ζητούμενο είναι να «αποκτήσει η χώρα μια αξιόπιστη αντιπολίτευση που να ασκεί κριτική χωρίς τοξικό λόγο». «Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος» συμπλήρωσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;