Εχθροί της Ρωσίας όσοι στρατιώτες του ΝΑΤΟ στηρίξουν την Ουκρανία (pic)

Με νέα παρέμβαση «βόμβα», ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ τόνισε σήμερα πως όσοι στρατιώτες από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ που θα πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας, θα θεωρούνται εχθροί της χώρας του και θα αφανίζονται.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, με βάση τις νέες εξαγγελίες της Συμμαχίας, το ΝΑΤΟ δεν προβλέπεται να «μπει» σε πόλεμο με τη Μόσχα, καθησυχάζοντας, μάλιστα, τους συμπολίτες του πως αυτό οφείλεται στο ότι τούς φοβούνται.

Κλείνοντας, μάλιστα, την ανάρτησή του, ο Μεντβέντεφ τονίζει πως στους ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες δεν αξίζει να πιάνονται αιχμάλωτοι, παρά να σκοτώνονται, να ανατινάζονται ή να καίγονται. Και στους συγγενείς τους αξίζει να μην τούς επιστρέφονται οι σοροί τους, για να υποφέρουν κι εκείνοι!

Στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος τη λέξη Ουκρανία τη βάζει μέσα σε εισαγωγικά, για να τονίσει -προφανώς- πως για εκείνον δεν αποτελεί αληθινή καν χώρα, αναφέρει (μέσες-άκρες) τα εξής:

«Οι φίλοι μας στο ΝΑΤΟ έχουν ένα νέο μάντρα. Τώρα λένε συλλογικά ότι η επέμβαση στην “Ουκρανία” δεν είναι στα σχέδια. Μόνο μερικά στρατεύματα θα εισέλθουν σε μια περιοχή κοντά στο Lvov και ίσως στο Κίεβο για να ανακουφίσουν τον ουκρανικό στρατό. Είδος, κάνει καθαριότητα και οργάνωση. εκπαίδευση; φέρνοντας επίλεκτες ειδικές δυνάμεις σε ορισμένα μέρη. Τίποτα περισσότερο. Συμπέρασμα: άνθρωποι των χωρών μας, χαλαρώστε. Θα υπάρχουν μόνο λίγα φέρετρα. Και εσείς, Ρώσοι, μην αγχώνεστε πολύ, δεν πρόκειται να κάνουμε πόλεμο.

Απλά εντελώς θρασύδειλοι που κρατούν όλο τον κόσμο για ανόητους! Όλα αυτά τα… “μικροτσούτσουνα” στελέχη του ΝΑΤΟ πρέπει να ακολουθούν τις εντολές των ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και κανέναν άλλο! Διαφορετικά, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος ακόμη και σε μια τόσο άθλια, ετοιμοθάνατη χώρα, όπως η “Ουκρανία”.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν μέρος των τακτικών δυνάμεων που τώρα πολεμούν εναντίον μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να αντιμετωπίζονται μόνο ως εχθροί. Και όχι μόνο εχθροί, αλλά ως ελίτ αποσπάσματα, τιμωροί των SS του Χίτλερ. Και μπορεί να υπάρχει μόνο ένας κανόνας για αυτές τις υπερπόντιες “ψείρες”, οι οποίες, σε αντίθεση με τους δύστυχους Ουκρανούς, δεν αναγκάστηκαν να πάνε στον πόλεμο: δεν πιάνονται αιχμάλωτοι! Και για κάθε μαχητή του ΝΑΤΟ που σκοτώνεται, ανατινάζεται ή καίγεται, πρέπει να υπάρχει μια μέγιστη ανταμοιβή. Και όχι επιστροφή των σωμάτων. Ας υποφέρουν οι συγγενείς στο εξωτερικό.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ