«Ερωτηματικό» η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ερωτηματικό η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, τους βασικούς άξονες του οποίου παρουσίασε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου χθες, παρά μόνο μία ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου όπου καλούσε τον πρωθυπουργό να ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ και «να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών», αλλά «να σεβαστεί το δικαίωμα όλων στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας».

Το ερώτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει, τι θα πράξουν δηλαδή όταν έρθει το νομοσχέδιο προς ψήφιση.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Πληθαίνουν οι αντιδράσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας – «Πνίγει» τον Μητσοτάκη η… αριθμητική (vid)

«Κύκλοι» του Στέφανου Κασσελάκη δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, προβάλλουν την θέση ότι έχουν καταθέσει πλήρη και καθαρή πρόταση εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό δίκαιο και για τα περαιτέρω παραπέμπουν στην αποψινή συνέντευξη του προέδρου στο δελτίο του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, χωρίς να αποκαλύπτουν τι θα πει. Λένε επίσης ότι θα αναμένουν να δουν το πλήρες νομοσχέδιο.

Είναι πολύ πιθανό επίσης, ο προβληματισμός για το ζήτημα της παρένθετης μητρότητας που εξέφρασε η κ. Αθηνά Λινού, φαίνεται να αφορά και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;