Ενέδρα στο κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής

Ενέδρα στο κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Στόχος πυροβολισμών έγινε αργά το μεσημέρι το κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, στη Δυτική Όχθη, για μια προγραμματισμένη συνάντηση, με την ευθύνη της επίθεσης να αναλαμβάνει η «σκιώδης» οργάνωση «Γιοι του Abu Jandel».

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από το πρακτορείο EHA MEDYA, το οποίο και μετέδωσε πρώτο την είδηση, διακρίνονται μέλη της οργάνωσης να έχουν ταμπουρωθεί πίσω από ένα όχημα με καρότσα και να πυροβολούν κατά ριπάς το κονβόι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα «Γιοι του Abu Jandel», οργάνωση που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της και φέρεται να αποτελούν μέλη του μηχανισμού ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Όχθη, έδωσαν 24ωρη διορία στον Μαχμούντ Αμπάς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά του Ισραήλ για την προστασία της Γάζας, εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς που συγκλονίζει εδώ και έναν μήνα τη Μέση Ανατολή.

Σημειώνεται πως σε δήλωσή τους που βγήκε χθες στη δημοσιότητα, οι «Γιοι του Abu Jandel» απειλούν τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής με ανταρσία, στην περίπτωση που δεν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι σε πόλεμο με την «ισραηλινή κατοχή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;