«Δώσανε 700 χιλιάρικα για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 για την τηλεδιοίκηση» – Ξέσπασε ο Ασλανίδης κατά Μητσοτάκη (vid)

Οργή από τον Παύλο Ασλανίδη, που έχασε τον 26χρονο Δημήτρη στο έγκλημα στα Τέμπη, απαντώντας στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι εάν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα άλλαζε την επικοινωνία όσον αφορά τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος προκειμένου να μην αναδυθούν «θεωρίες συνωμοσίας».

«Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε γι’ αυτό που συνέβη χθες ή μάλλον τον πληροφορήσανε και πήγε πάλι να πετάξει τις ευθύνες αλλού» ξέσπασε ο Παύλος Ασλανίδης.

«Εγώ θέλω όχι πάλι να πάνε σε επιτροπές και να περάσει χρόνος. Εγώ απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Ζωής Ράπτη και του Τριαντόπουλου. Να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Να πάνε στον ανακριτή και να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι “το πάμε στον Άρειο Πάγο, το πάμε στη Βουλή, το γυρνάμε γύρω γύρω και στο τέλος θα αποφασίσουμε ότι δεν θα κάνει κανένας”» τόνισε μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

«Η επικοινωνία στα Τέμπη ήταν το πρόβλημα που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο. Για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν δώσανε 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα» επισήμανε ο Παύλος Ασλανίδης.

Ο κ. Ασλανίδης καλεί τον σημερινό υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης να δώσει απαντήσεις για το τιμολόγιο που κόπηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ξεμπάζωμα και την αφαίρεση χωμάτων από τον τόπο της τραγωδίας ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί η έρευνα. «Πώς βρέθηκαν τα λεφτά σε μια νύχτα;» διερωτήθηκε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...