Δύο μεγαλοεπιχειρηματίες και μία πρεσβεία ισχυρού ευρωπαϊκου κράτους θα καθορίσουν τις αποφάσεις Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μιας και πολύ λόγος γίνεται για κυβέρνηση “Ειδικού Σκοπού” πρέπει να σας αποκαλύψω κάτι.

Υπάρχει και πολιτικός αρχηγός Ειδικού Σκοπού και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε για να διαδραματίσει συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμη και το timing της καταγγελίας του για τις υποκλοπές πριν από περίπου έναν χρόνο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του είναι αποκαλυπτικά του ρόλου που διαδραματίζει στα δημόσια πράγματα.

Όπως σας έχω αποκαλύψει ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο εκλεκτός δύο πανίσχυρων επιχειρηματών, που ο κάθε ένας από τους δύο για τους δικούς του λόγους τον θέλει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ώστε όποτε χρειαστεί να απειλούν με απόσυρση του (άρα ανατροπή της όποιας κυβέρνηης συνεργασίας) σε περίπτωση που δεν γίνεται η δουλειά τους, ή τέλος πάντων τον θέλει ως ρυθμιστικό της πολιτικής ζωής παράγοντα (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Εκτός των επιχειρηματιών ο Νίκος Ανδρουλάκης συνδέεται και μία Πρεσβεία ισχυρού ευρωπαϊκού κράτους, η οποία μαζί με τον έναν τουλάχιστον από τους δύο επιχειρηματίες, διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις που έλαβε σχετικά με τον τρόπο που κινήθηκε στην υπόθεση των υποκλοπών.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι οι τρεις παραπάνω παράγοντες θα παίξουν και τώρα κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης την επομένη των εκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1