«Δυσκολεύομαι να το γράψω…» – Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την Αναστάζια

Μνήμες από την άγρια δολοφονία της κόρης της Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο το 2018 έφερε το έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια, πολωνικής καταγωγής.

«Εχω γίνει λιώμα», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή (ΑΝΤ1) προσθέτοντας: Η ψυχή μου έγινε κατάμαυρη, μας ξύνουν τις πληγές κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν, να το πετάξουν στις θάλασσες, κι από πνιγμό να «φύγει»! Όπως έκαναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βίασαν, το πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και έβαλαν και από πάνω χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους;».

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… αναπαύσου εν ειρήνη» – Το συγκινητικό «αντίο» του αδερφού της Αναστάζια
«Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή; 27 χρονών κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν και να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε μία σακούλα απορριμμάτων; Δεν ντρεπόμαστε! Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Το λέω από το 2018, από την πρώτη στιγμή. Το σύστημά μας δεν είναι τιμωρητικό, πρέπει να είναι τιμωρητικό. Να μπουν και να μην ξαναβγούν. Εγώ αυτό θέλω γι’ αυτούς τους δολοφόνους ως μάνα της Ελένης. Πώς γίνεται να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται να βγαίνουν έξω και να κυκλοφορούν;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;