Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ρεπορτάζ – βόμβα: Δύο ισχυρά κέντρα Διαπλοκής προωθούν το σχέδιο προσέγγισης Τσίπρα με Ανδρουλάκη

  Αν ισχύουν όσα γράφει το radar.gr τότε είναι προφανές ότι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης έχουν υποταχθεί σε ισχυρά οικονομικά κέντρα αναμένοντας να λάβουν πολιτικά ανταλλάγματα.

  Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη.

  Διαβάστε τι γράφει το radar.gr:

  Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σάς ενημερώνω εγκύρως ότι το σχέδιο προσέγγισης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προωθείται από δύο ισχυρά κέντρα της διαπλοκής.

  Στόχος των νταβατζήδων είναι η αποδόμηση της κυβέρνησης και ο κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος.

  Γι’ αυτό παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει μετά τις εκλογές να συμμετέχει σε μια συμμαχική κυβέρνηση την οποία βέβαια θα ελέγχουν απόλυτα οι νταβατζήδες.

  Με συντονισμένες κινήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να συντηρήσουν την υπόθεση των υποκλοπών.


  Βασική τους επιδίωξη είναι να κάψουν την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και να δρομολογήσουν μια κατάσταση μετωπικής σύγκρουσης στην οποία θα κυριαρχεί η σκανδαλολογία.

  Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την αμυντική τακτική που ακολουθεί και να προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα καίνε τους σκευωρούς και τα παράκεντρα εξουσίας που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ